Anna Baquès Almirall

Enginyera tècnica agrícola i enòloga

Durant la meva infantesa i juventut a Sitges, vaig poder acompanyar en moltes ocasions a l’avi Antonio Almirall, ell era pèrit agrícola i enòleg. Suposo que aquella pasió que transmetia el meu avi per la seva feina va anar quedant en el meu subconcient.he treballat al Garraf, seguint pel Penedès i saltant cap zones més llunyanes com Xile, Austràlia, Sud Àfrica, i tornant a Catalunya a la zona de l’Empordà i Gironés.

Sempre tornant a l’hemisferi nord durant la temporada de verema, així vaig poder anar agafant experiencia al mateix temps que estudiava la llicenciatura d’enològia. Això em va aportar un enriquiment personal molt gran, ja que els meus Companys de feina normalment teníen molta experiencia en el sector i es deixaven incomodar per una jove estudiant. Sòc una apassionada dels esports que es practiquen a l’entorn natural, sobretot els relacionats amb la muntanya. Gràcies a aquesta afició he pogut conèixer grans persones i compartir moments inesborrables.

/